EYLÜL 2017
Develi Stadındaki Çalışmalar Devam Ediyor
6 Ağustos 2015

Uluslararası standartlara uygun hale getirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından revizyonu yaptırılan Develi Stadındaki çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Sentetik çimle kaplanacak olan stada ayrıca 500 kişilik tribün ve 400 m2’lik alana da idari bina ve soyunma odalarının olduğu bina yapılmaktadır. Gece aydınlatma sisteminin de olacağı stadın çevresi tel örgülerle çevrilerek, sahanın dışındaki yürüyüş parkuru da tekrar düzenlenecektir.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Uluslararası standartlara kavuşacak olan Develi Stadımızdaki çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Daha nezih, daha modern görüntüsüyle Develimize yakışır bir stat haline gelecek olan çalışmaların bitmesiyle İlçemizdeki sportif faaliyetlerinin de daha kaliteli bir hal alacağını düşünmekteyim” diyerek, çalışmaların tamamlanmasının ardından Develi halkının ve özellikle gençlerin revizyonu yapılmış olan stada daha da rağbet edeceğini belirtti.