NISAN 2017
Başkan Cabbar'dan Kaymakam Başıbüyük'e Hayırlı Olsun Ziyareti
5 Ağustos 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar dün itibariyle İlçemiz’de görevine başlayan Kaymakam Harun Başıbüyük’ü makamında ziyaret ederek hoş geldin dileklerini iletip başarılar diledi.

Son olarak Aksaray’ın Ortaköy İlçesinde görev yapan Kaymakam Başıbüyük, 28/06/2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararnamesiyle 28/06/2015 tarihli ve 02 nolu İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümen Kararı ile İlçemiz Kaymakamlığına atanmış 04/08/2015 tarihi itibariyle de görevine başlamıştır. Ziyaret esnasında Kaymakam Başıbüyük’e Develi ile ilgili özet bilgiler sunan Başkan Cabbar, “Görev sürenizin size ve Develimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Kaymakam Başıbüyük ise hem memlektinden hem de görev yaptığı yerlerden dolayı Develi’yi en kısa zamanda tanıyacağın ve adaptasyon sağlama noktasında zorlanmayacağını belirtti.

Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük; 18.12.1976 tarihinde Adana Kozan İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kozan da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu. 2000 yılında Adana valiliğinde kaymakam adaylığına başladı. Sırasıyla Antalya-Korkuteli, Osmaniye-Sumbas, Karaman-Ayrancı, Niğde-Çiftlik İlçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Ardından 6 ay süreyle İngiltere-Exeter şehrinde bulundu.

Ordu-Aybastı, Adıyaman-Çelikhan İlçelerinde Kaymakamlık, Bitlis İlinde vali yardımcılığı, Hatay İli Hassa İlçesi ve Diyarbakır Bismil İlçesi, Aksaray İli Ortaköy İlçesi Kaymakamlığında görev yaptı.
Özel Hukuk (Avrupa Birliği) alanında Yüksek Lisans yapan Kaymakam Harun BAŞIBÜYÜK evli ve iki çocuk babasıdır.