AĞUSTOS 2017
Yamaç Paraşütü Kursiyerlerinden Başkan Cabbar'a Ziyaret
3 Ağustos 2015

Develi Belediyesi ile Türk Hava Kurumu Develi Şubesinin işbirliğiyle gerçekleştirilen ve 10 Ağustosa kadar bitmesi planlanan Yamaç Paraşütü Eğitim Kursu, uzmanların eşliğinde eğitimine devam ediyor.

Develi Türk Hava Kurumu Şubesi Başkanı Cezmi Kaya ve şube yetkilisi Yüksel Güler ile birlikte eğitim gören kursiyerler Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek eğitimlerle ilgili bilgiler verdi. Develi’nin yamaç paraşütü ve diğer uçuş teknikleri açısından çok uygun bir yer olduğunu, gençlerin ilgilerinin devam etmesiyle birlikte bu kursların devam edeceğini, daha çok gencin bu sporu öğrenmeleri adına çalışmaların devam edeceğini bildirerek Başkan Cabbar’dan bu hususta destek istediklerini belirttiler. Gençlerin böylesine yararlı faaliyetlerin içinde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cabbar “Önümüzdeki yıllarda bu sporun daha da yaygınlaşması için Develi Belediyesi olarak uçuş mevkileri için gerekli çevre düzenlemelerini yapıp daha planlı programlı hareket ederek bu sporumuzu Develimiz için “Uçuş Şenliği’ne dönüştürme çabası içinde olacağız” dedi.