ARALıK 2017
"Gündem Özel" Programında Develi Gündemi
27 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Kon Tv’de Sinan Burhan’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programına konuk oldu.

Geçen hafta Adıyaman’da şehit düşen hemşerimiz Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ın cenaze öncesi ve sonrasında Develi’de yaşanan gelişmelerin aktarılmasıyla başlanan programda Başkan Cabbar şehidin cenaze namazının kılındığı alanın park yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Ayrıca 33 yıldır devam etmekte olan Uluslararası Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali’nin de şehit haberinin alınmasıyla iptaline karar verildiğini belirten Başkan Cabbar sonrasında Develi’de devam etmekte olan, doğalgaz, kentsel dönüşüm ve Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirdi. Develi’nin zirai, ticari, turizm ve eğitim alanındaki özelliklerinin ve bu alanlardaki projelerin de uzun uzadıya konuşulduğu programda başkan Cabbar, “Çalışmalarımızdan ve halkımızdan aldığımız güvenle adımlarımızı daha kararlı ve sağlam atmaya başladık. İnşallah konuşmuş olduğumuz bu alanlardaki projelerimizi hayata geçirmek için Allah’tan yardım, halkımızdan dua ve Belediye ekiplerimizden de özveri bekliyorum” diyerek çalışmaların akamete uğramayıp sağlıklı bir şekilde nihayet bulması için gereken üç önemli unsura vurgu yaptı.