KASıM 2017
Develi'de Doğalgazsız Son Kış
21 Ekim 2014

Kayseri Gaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Doğal Gazla ilgili çalışmaları ve gelişmeleri Develi Belediyesini ziyaret ederek Başkan Cabbara ve yetkililere anlattı.

Şubat ayı içerisinde Kayseri Gaz’ın ofisini Develiye açacaklarını ilan eden Bora, yer için fizibilite çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Bu kış Erciyes’teki otellere doğalgaz verileceğini bildiren Bora, önümüzdeki sene kış mevsiminde Develiye doğalgaz çalışmalarının geleceğini bildirerek “Develide doğalgazsız son kış” yaşanacak müjdesini verdi. Başkan Cabbar da “Develimizin kazanacağı bu imkanlar, hayat standartlarındaki bu iyileşmeler bizlerin en büyük sevinç ve gurur kaynağıdır. Yapılacak bu çalışmanın İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.