MAYıS 2017
Sağlık Ocağı Yıkım Çalışması Ertelendi
27 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 21 Temmuz tarihinde Kulpak Mahallesinde kılınan Şehit Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ın cenaze namazının kılındığı alana Develi Belediyesi tarafından şehidin adını taşıyan bir park yapılacağı müjdesini vermişti.

Başkan Cabbar’ın talimatı doğrultusunda harekete geçen ekipler ilk önce alanda atıl durumda bulunan eski sağlık ocağının yıkımıyla işe başladılar. Fakat yıkım anında güvercin ve diğer kuşların binanın çatısına yuva yaptığı ve yumurtalarını bıraktığı fark edilmiştir. Durumun Başkan Cabbar’a iletilmesinin ardından ekip, Başkan Cabbar’ın talimatı üzerine kuşların yavrularının ve yumurtalarının uygun bir yere taşınmasına kadar yıkım çalışmalarını durdurmuştur. En kısa zamanda uygun bir yere taşınacağını bildiren ekipler, park yapımını hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını belirtti.