ARALıK 2017
Milletvekili Çalış'dan Şehidin Ailesine Ziyaret
27 Temmuz 2015

Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Ak Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlken Tapan ve Ak Parti Develi Kadın Kolları Başkanı Ümmühani Kaliberle birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Milletvekili Çalış, Başkan Cabbar ve beraberindeki heyet 20 Temmuz’da Adıyaman’da şehit olan Kulpak Mahallesinden hemşerimiz Müsellim Ünal'ın baba ocağına ziyarette bulunup taziyelerini ilettiler. Şehidin yakınlarıyla tek tek ilgilenerek üzüntülerine ortak olan Milletvekili Çalış, “Şehitliğin çok üstün bir mertebe olduğunu bilen bizler için bu kayıp değil kazançtır. O yüzden sizler ne kadar mahzun olsanız da şehit yakınları olduğunuz için tebrik ediyor. Allah’tan sabırlar diliyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Ayrıca Çalış Başkan Cabbar’a da bir haftalık bu süre zarfında göstermiş olduğu gayreti, özverisi ve duyarlılığından ötürü teşekkür etti. Başkan Cabbar da “Şehidimize karşı görevimiz, sorumluluklarımız var. Biz Belediye Başkanlığının imkanlarını kullanarak bir şeyler yapmaya çalıştık; fakat abisi olarak, hemşerisi olarak şehidimize sahip çıkıp birlik ve beraberliğimizi tüm hemşerilerimle yoğun bir şekilde gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.