NISAN 2017
Şehit İçin Mevlüt Programı Düzenlendi
24 Temmuz 2015

20 Temmuz Pazartesi günü Adıyaman’da terör örgütü Pkk ile girdiği çatışmada şehit olan Kulpak Mahallesinden hemşerimiz 22 yaşındaki uzman onbaşı Müsellim Ünal için Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediyesi işbirliğiyle şehidin mahallesinde mevlüt programı düzenledi.

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Develi Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Emniyet Müdürü Celal Karaca, Milli eğitim Müdürü Ali Arslan, İlçemizdeki diğer kurum müdür ve birim amirleri, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen program Cuma namazından önce İlçe Müftüsü Cafer Kılınç’ın vaazıyla başladı. Cuma namazından sonra Belediye yetkilileri cami cemaatine mevlüt şekeri ikramında bulundu. Sonrasında protokol üyelerine ve diğer misafirlere mahalle sakinleri hazırlanan yemekleri ikram etti. Yemek duasının ardından şehidin ailesine tekrar taziye dilekleri iletildikten sonra program sona erdi. Programın sonunda Başkan Cabbar “Şehidimizin aziz hatırası için hazırladığımız bu programla Develimizin teröre ve fitnelere karşı omuz omuza, birlikte olduğunun mesajını vermek istedik. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Şehidimize tekrar Allahtan rahmet, kederli ailesine, hemşerilerime ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum” açıklamalarında bulunarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.