EKIM 2017
Başkan Cabbar Son İftarda Çaylıca Mahallesindeydi
16 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediyesi ve İstanbul’da faaliyet gösteren Develi Çaylıca Köyü Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan ve Çaylıca Mahallesi sakinlerinin hep birlikte Çaylıca Mahallesi Meydanında yapılan iftar programına katıldı.

Belediye Meclis Üyelerinin, TÜMKAYDER Başkanı ve Sabah Gazetesi Spor yazarı Fatih Doğan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Genç Develililer Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Şam ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, İncesu, Sarıca, Çömlekçi, Kopçu ve Çöten Mahallelerinin Dernek Başkanlarının ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı iftar programına İlçe Müftüsü Cafer Kılınç’da katılarak vaaz ve nasihatlerde bulundu. Bütün mahalle sakinlerinin meydanda kurulan masalarda yerini aldığı ve güçlü bir birliktelik görüntüsü verdiği iftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Cabbar “Böylesine katılımın yoğun ve organizasyon anlamında kusursuz olan bir birliktelik sağlayarak herkese örnek bir davranış sergilediğiniz için, başta programı tertip eden dernek yöneticilerimizi ve siz değerli hemşerilerimizi tebrik ediyor, Yüce Mevladan bu kurulan sofraya ve birlikteliğinize bereket vermesini diliyorum” dedi. Ayrıca Başkan Cabbar “Bu sergilenen güçlü birliktelik atmosferine İslam Coğrafyasının diğer beldelerinde zulüm altında olan Müslüman Kardeşlerimizin de tez zamanda kavuşmasını temenni eder, burada bulunan kardeşlerimin bu hususta özel olarak dua etmesini istirham ederim” diyerek Ramazan Ayının ve Bayramının buna vesile olması niyazında bulundu. Daha sonra söz alan TÜMKAYDER Başkanı Doğan’da böylesine güzel bir organizasyon hazırlandığı ve böylesine yoğun katılımın olduğu için emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürlerini ilettikten sonra Başkan Cabbar’a da gerek Develi içinde gerekse Develi dışındaki organizasyonlarda göstermiş olduğu ilgi ve özveriden dolayı Çaylıca Mahallesi sakinlerinin huzurunda teşekkür etti.

Mahalle sakinleri böylesi bir organizasyon hazırlandığı için memnuniyetlerini belirtirken dernek yetkilileri de bu sene birincisi düzenlenen bu organizasyonun gelenekselleşmesi noktasında faaliyetlerini artıracaklarını belirtti. Akşam namazının kılınmasının ardından program sona erdi.