HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar İftar Davetlerinde
14 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi’nin çeşitli mahallelerinde tertip edilen toplu iftar programlarına katılarak mahalle sakinleriyle hasbihal etti. Tombak mahallesinde Ağca ailesi tarafından hazırlanan iftar programına katılan Başkan Cabbar daha sonra hayırsever işadamı Fahrettin Sert’in ve ailesinin Ayşepınar mahallesinde verdiği sokak iftarına katıldı. İftar veren aileleri ve organizasyonu yapanları tebrik eden Başkan Cabbar mahalle sakinleriyle bol bol muhabbet etme imkânı yakaladı. Son olarak Develi Kaymakamlığı’nın Yukarı Develi Mahallesinde tertip ettiği sokak iftarına katılan Başkan Cabbar ve İlçe Protokolü, Ramazanın son günlerinde muhabbetin ve kardeşliğin yaygınlaştığına dair güzel bir tablo sergilediler.