EKIM 2017
Develi Belediyesinden Bir Ramazan Etkinliği Daha
11 Temmuz 2015

Develi Belediyesi, Adana’dan davet ettiği ekiple Develi halkına şiir, ilahi, sema gösterisi ve salavat dolu bir Ramazan akşamı yaşattı.

Adana Kuran Okuma Birincisi Hacı Mehmet Tanç’ın kuran tilavetiyle başlayan programın sunuculuğunu Radyo Programı Yapımcısı Fatma Beyza Gündoğan yaptı. Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Doğalgaz çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor, bu hususta gerekli tadilat ve bakım çalışmalarımız da aynı hızla devam etmektedir. Dolayısıyla yaşanabilecek aksaklıklar noktasında sizlerden biraz daha sabır istirham ediyorum” dedikten sonra, “İslam coğrafyasının dört bir tarafında zulüm yaşanırken bizler hamdolsun ki sükunet içerisinde bir Ramazan atmosferi yaşadık; dolayısıyla bunun şükrünü eda edebilmek adına bütün İslam Ümmetine dualarımızda yer verelim ve onlara muzafferiyetler kazandırması için bu mübarek gün ve gecelerde Mevla’mıza yakarışlarda bulunalım” diyerek bu gün ve gecelerin ümmetin dirilişine vesile olmasını temenni etti. Fatma Beyza Gündoğan’ın hem şiir ve sohbetleriyle hem de Yunus Çoban’ın İlçemiz çocukları ile ve münferiden söylediği ilahileriyle dolu dolu bir akşam yaşayan Develi halkı aynı zamanda salavatlarla Develi Cumhuriyet Meydanında güzel bir atmosfer oluşturdu. Programın sonunda Başkan Cabbar ekip adına Program yapımcısı ve sunucusu Fatma Beyza Gündoğan’a teşekkür plaketi takdim etti.