HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar Çat kapı İftarda Etöz Ailesinin Konuğu Oldu
9 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar çat kapı iftarlara devam ediyor. Develi Belediyesi personellerinden Osman Etöz’ün evinin kapısını çalarak iftar sofralarına konuk olan Başkan Cabbar’ı Etöz ailesi muhabbet ve misafirperverlikle ağırladı.

Hoş sohbet bir akşam geçirilen akşam boyunca Etöz ailesi Başkan Cabbar’ı misafir olarak ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Başkan Cabbar’da “Belediyemiz personellerinden birisinin evinin kapısını çaldığımız için kendimizi misafir olarak değil evin bir ferdi olarak değerlendiriyoruz. Bu sayede ailemizin diğer fertlerini de yakinen tanıma imkanı buluyoruz ki bunu da Ramazan ayının rahmeti ve bereketi olarak değerlendiriyorum diyerek” duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Başkan Cabbar iftar sonrası evin küçük fertleri olan çocuklara da hediyeler vererek onların da gönüllerini almayı ihmal etmedi.