ARALıK 2017
Başkan Cabbar Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
9 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Meclis Üyesi Hasan Demirci ile birlikte Zile Gazi ve Öksüt mahallelerini ziyaret etti.

Mahallelerde devam etmekte olan ve tamamlanan parke çalışmalarını kontrol eden Başkan Cabbar i daha sonra mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti. Mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dikkatle dinleyen Başkan Cabbar, mahalle sakinlerinin sorularına da ayrıntılı şekilde cevaplar verdi. Özellikle kışın bol yağışlı geçmesinden dolayı zarar görmüş yolların bakım onarım çalışmalarının seri bir şekilde devam ettiğini bildiren Başkan Cabbar, daha sonra Öksüt Mahallesinde Talip Demirci tarafından yaptırılan Köy Konağı-Hizmet Binasının içerisini gezdi. Hayırsever Talip Özdemir’ e teşekkürlerini ileten Başkan Cabbar “Cenabı Allah’tan her mahallemizden böylesine toprağını unutmayıp aksine hemşerilerine katma değer üreten hayırseverlerimizi artırmasını niyaz ediyorum” diyerek hizmet binasının mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.