EKIM 2017
Başkan Cabbar'ın Ankara Ziyareti
5 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, hem Ankara’daki Develilerle bir araya gelmek hem de Kon TV’nin canlı yayın konuğu olmak üzere Ankara’ya ziyarette bulundu.

Başkan Cabbar gündüz Ankara’nın tarihi mekânlarından Hacı Bayram-ı Veli Camiini ziyaret etti Ziyaret esnasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’la rastlaşan Başkan Cabbar Akdoğanla ayak üstü muhabbet etti. Develi Dernekler Federasyonunun düzenlediği iftar programına katılan Başkan Cabbar, iftar sonrası Kon TV’nin Keçiören Estergon kalesinde bulunan canlı yayın stüdyosuna hareket etti. Develideki çalışmalardan ve projelerinden bahseden Başkan Cabbar, ayrıca Develideki Ramazan kültürünü de ince ayrıntılarına kadar Kon TV ekranlarında izleyicilerle paylaştı.