EKIM 2017
Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Tırı Develideydi
5 Temmuz 2015

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Ramazan Eğlenceleri Tırı son gösterisini Develi Cumhuriyet Meydanında yaptı.

Yoğun katılımın olduğu program Develi Belediye Başkanı Mustafa Temur’un selamlama konuşmasıyla başlayıp Mehteran Ekibinin dinletisiyle devam etti. Karagöz-Hacivat Gösterisinin izleyenlere keyifli anlar yaşattığı programda miniklere İslamiyet’in esaslarıyla ilgili sorular sorulup hediyeler verildi. Başkan Yardımcısı Temur miniklere hediyelerini verdikten sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Müdürü Burhan Surluev’e de teşekkür plaketi takdim etti. Program Türk Tasavvuf Musiki Ekibinin ilahi dinletisi ve semazenlerin de sema gösterileriyle sona erdi.