HAZIRAN 2017
Belediye Voleybol Takımına Başkan Cabbar'dan Ziyaret
3 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediyesi Spor Kulübü Voleybol branşındaki öğrencilerin antrenmanlarını izlemek için İlçemiz Kapalı Spor Salonuna ziyarette bulundu. Başkan Cabbar ziyareti esnasında Voleybol için gerekli ekipmanları temin ederek, öğrencilere bizzat kendisi takdim etti. Voleybol takımı ekipmanlarının tamamlanmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Cabbar, “Sağlıklı, zinde bir Develi sizler sayesinde olacaktır. O yüzden sizlerin sporda istikrarlı ve başarılı olması, sizden büyüklere de sizden küçüklere de örneklik teşkil edecektir. Bizler sizlerin her daim yanınızda olup, inşallah birlikte Develimiz için güzel başarılara imza atacağız” diyerek sporculara motive edici kısa bir konuşma yaptı.