ARALıK 2017
Develi Belediyesinden İftar Yemeği
2 Temmuz 2015

Develi Belediyesi, öksüz-yetim, şehit aileleri ve Suriyeli mültecilere iftar yemeği programı düzenledi. İlçe protokolü, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Amirleri ve Develi Belediyesi Sporcularının da katıldığı iftar programında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, davetlilerle tek tek ilgilenip hasbihal etti. Ayrıca Başkan Cabbar, davetlileri kapıda karşılayarak masalarına buyur etti.

İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Cafer Kılınç’ın yemek duasına amin diyen davetlilere sonrasında Başkan Cabbar kısa bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında huzur içerisinde Ramazan ayının idrak ediliyor oluşuna çokça şükürler edilmesi gerektiğini belirten Başkan Cabbar “Biz bu yemekte özellikle öksüz-yetimlerimiz, şehit ailelerimiz ve Suriyeli misafirlerimizle bir araya gelmek istedik. Çünkü mağfiret ve bağışlanma ayı olan Ramazan ayında onların hayır dualarını almak isteyip onların her daim yanında olduğumuzu göstermek istedik” diyerek yemek programının amacından bahsetti. Başkan Cabbar ayrıca görev yeri değişen Develi Kaymakamı Enver Ünlü ’ye de davetlilerin huzurunda tekrar teşekkür ederek yeni görev yerinde de tıpkı Develide göstermiş olduğu başarılarının devam etmesini diledi. Yemek sonrası Başkan Cabbar yemeğe katılan çocukların oyun alanında gönüllerince eğlenmelerini sağlamak adına oyun alanının çocuklara ücretsiz olduğunu belirtti. Program akşam boyunca çay muhabbeti eşliğinde devam etti.