MAYıS 2017
Başkan Cabbar Çat Kapı İftarlara Devam Ediyor
1 Temmuz 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ailesi çat kapı iftarlara devam ediyor. Yaşar Büllüm’ün evinin kapısını çalarak onlarla iftar eden Başkan Cabbar’ı kapıda gören hane sakinleri şaşkınlık ve sevinç içinde Başkan Cabbar ve ailesini konuk ettiler. İftar yemeği boyunca ailenin dert ve isteklerini dinleyen Başkan Cabbar, onların yalnız olmadıklarını kendisinin de ailenin bir ferdi olarak değerlendirilmesini isteyip muhabbet dolu bir iftar yemeği geçirdi. Yaşar Büllüm ve aiesi de Başkan Cabbar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirip, sofralarında kendilerine eşlik etmesinden onur duyduklarını belirtti.

Samimi havada geçen iftarın ve sohbetin ardından Başkan Cabbar çocuklara hediyeler verdikten sonra izin isteyip vedalaştı.