TEMMUZ 2017
Kızzık-Millidere-Çaylıca Mahallelerinde Parke Çalışmaları Devam Ediyor
30 Haziran 2015

Havaların ısınmasıyla mahallelerin şantiye alanına döneceğinin müjdesini kış aylarında bildiren Başkan Cabbar Kızzık, Millidere ve Çaylıca Mahallelerinde devam etmekte olan parke çalışmalarını yerinde inceleyip mahalle sakinleriyle hasbihal etti. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleriyle muhabbet eden Başkan Cabbar, mahalle sakinleriyle birebir görüşüp sorularını ciddiyetle cevaplandırarak istek ve şikâyetlerini de ayrı ayrı not ettirdi. ‘’ Parke, bordür, asfaltlama ve arazi yol açma gibi bütün çalışmalarımız program dahilinde devam etmektedir diğer mahallelerimizde de bu ve benzeri çalışmalar aynı ciddiyetle sürdürülecektir ‘’ mesajını veren Başkan Cabbar’a mahalle sakinleri de ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.