AĞUSTOS 2017
İş Makinaları ve Mesleki Eğitim Kursları Devam Ediyor
29 Haziran 2015

Develi Belediyesi ve Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü “İş Makinası Kullanma Sertifikası” projesi kapmasında Forklift kursunun teorik ve pratik dersleri devam etmektedir.

Protokol kapsamında forklift ve girişimcilik eğitimlerinden toplamda 80 kişi istifade etmiştir. Yine protokol kapsamında Beholoder, Loder, Eskavatör, Silindir ve ASM çöp toplama aracı, Girişimcilik Eğitimleri ve Meslek Edindirme Kurslarında Develi Belediyesinin Park-Bahçe Görevlileri, Kırsal Hizmet Çalışanları, Büro Personelleri ve Temizlik Personeline yapmış oldukları işlerine göre eğitim sertifikası almaları sağlanacaktır. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Hem personelimizin hem de hemşerilerimizin eğitim kurslarından istifade edip, daha kalifiye hale gelip istihdam edilebilmelerini amaç edindiğimiz bu kurslarımızda eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Meslek sahibi olan kursiyerlerimizin, edindikleri mesleklerin hem kendilerine hem de Develimize hayırlar getirmesini dilerim” diyerek alınan eğitimin önemini vurguladı.