HAZIRAN 2017
Genç Yeteneğe Başkan Cabbar'dan Tam Destek
19 Haziran 2015

21-25 Temmuz 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek olan Küçük Erkekler Balkan Şampiyonasına Develi Belediyesi Voleybol Sporcularından Süleyman Korkmaz, 20-27 Haziran 2015 tarihleri arasında Ankara’daki Milli Takım Kampına katılma başarısı göstermiştir. Develi Belediyesi Spor Kulubü Voleybol branşında oynayan ve N.M. Maşlak YİBO okulunda öğrenim gören Süleyman Korkmaz, antrenörü Murat Demirci ve ailesiyle birlikte kamp öncesi Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında sporcuyla ilgili antrenöründen bilgiler alan Başkan Cabbar “Belediyemiz spor kulübünde yer almakta olan Süleyman Korkmaz’ın başarısından ötürü gurur duyuyorum ve böylesine yetenekli sporcuların yer alması ilk başta ilçemiz daha sonra spor kulübümüzün gelişimine önemli katkı sağlayacağından dolayı başarılarının devamını diliyor, diğer sporcularımızdan da aynı başarıları bekliyoruz.‘’ dedi. Ziyaret sonrasında Başkan Cabbar Süleyman Korkmaz’a eşofman hediye edip hatıra fotoğrafı çekildi .