AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Denetlemede
10 Ekim 2014

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Fen İşleri Ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Yeni Mahalle Şehit Özcan Çiftçi Caddesi ve Zafer Sokaktaki soğuk asfalt çalışmalarını teftiş eden Başkan Cabbar dahasonra Yukarı Fenese Kayaaltı mahallesinde daha önce genişletip parke yapılarak tozdan kurtarılan yolun kenar kanal çalışmalarını inceledi. Eksiklikleri ve yapılması gerekenleri Fen İşleri yetkililerine bildiren Başkan Cabbar aynı zamanda Mahalledeki atıl durumda bulunan ören konumundaki yerlerin değerlendirilmesi hususunda fizibilite çalışması istedi. Fatih Mahallesinde genişletilerek parke çalışması süren yolları inceleyen Başkan Cabbar daha sonra TOKİ altındaki Erciyes İlköğretim okulunun çevresine yapılan parke çalışmalarını teftiş etti. Okul öğretmenleri Başkan Cabbar’a, “Sayenizde tozsuz ve çamursuz okula girebiliyoruz” diyerek çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Teftişin sonunda Başkan Cabbar Fen İşleri Yetkililerine “Yapılan çalışmalar hem seri hem kaliteli olmaz zorunda. Biliyorsunuz hizmet bekleyen çok yerimiz var bu sebepten gecemizi gündüzümüze katıp halkımızın yaşam kalitesini artırmak gibi bir misyonumuz var” diyerek öneri ve uyarılarda bulundu.