EYLÜL 2017
Başarılı Öğrencilere Ödül
17 Haziran 2015

Develi Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Hayallerim Gerçek Oluyor Projesi kapsamında 24 farklı mahalleden 2014-2015 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlamış öğrencileri ilçe protokolüyle bir araya getirdi.

Develi belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Stajyer Kaymakam Ercan Kayabaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Temel ve SYDV Müdiresi Fatma Alpay’ın katıldığı programda başarılı öğrencilere yemek ikram edilip sonrasında hediyeler verildi. Öğrencileri tebrik edici konuşmaların yapıldığı program da Başkan Cabbar "Sizlerin başarılarından dolayı yapılmış böyle bir programa katılmak bizler için gurur verici. Eğitim-öğretim sezonu içerisinde zaman zaman sizlerle bir araya gelmiş ve öğretmenlerinizden sizler hakkında bilgiler almıştık. Bir yıllık eğitim-öğretim sezonunu başarıyla tamamladığınız için hepinizi tebrik ediyor gözlerinizden öpüyorum. İnşallah böylesine başarıların ödüllendirildiği programları daha çok öğrenci ile çok sayıda yaparız” dedi.