MAYıS 2017
Başkan Cabbar'dan Voleybola Destek
16 Haziran 2015

Develi Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Voleybol branşı, 3. Ligde kadro oluşturma ve federasyona müracaat etmek amacıyla Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Gençlik Spor Müdürü, Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi, Ayşe-Fatma-Yahya Kocatürk Kız Meslek Lisesi Müdürü ve İlçemiz Beden Eğitimi Öğretmenleriyle makamında bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda Başkan Cabbar “Profesyonel anlamda faaliyet gösterecek olan Voleybol takımımız hem gençlerimizin spora kanalize edilmesi hem de Develimizin ulusal spor arenasında tanınması hususunda çok önemli katkı sağlayacaktır. 21-25 Temmuz 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek olan Küçük Erkekler Balkan Şampiyonasına Belediyemiz Sporcularından Süleyman Korkmaz 20-27 Haziran 2015 tarihleri arasında Ankara’daki Milli Takım Kampına katılma imkânı bulmuştur. Bu gibi olumlu gelişmelere olanak sağlamak adına yapılan bu istişarenin hayırlara vesile olmasını diliyor, sporcularımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.