AĞUSTOS 2017
Develi Protokolü Karne Gününde Öğrencilerle
12 Haziran 2015

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Gündüz ve Stajyer Kaymakam Ercan Kayabaşı;2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının son gününde öğrencilerle bir araya geldi.

İncesu, Ayvazhacı ve Çaylıca Mahallerindeki okulları ziyaret eden protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini dağıtıp hasbihal ettiler. Yazın neler yapacaklarına dair sorular soran protokol üyeleri derslerini de unutmayarak keyifli bir tatil geçirmelerini tavsiye etti. Protokol üyeleri daha sonra Develi Belediyesinin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında hayata geçirdiği Kitap ve Oyuncak Kumbarasında birikmiş olan kitap ve oyuncakları öğrencilere hediye ettiler. Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Cabbar “Eğitim-öğretim yılı içerisinde de çok kez ziyaret ettiğimiz öğrencilerimizi karne gününde de yalnız bırakmayarak, onlara hediyeler vererek birlikte olduk. 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını başarıyla tamamlayan tüm yavrularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.