AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar Sandık Başında
7 Haziran 2015

Dört aylık seçim maratonu ülkemizin her yerinde olduğu gibi İlçemizde de 7 Haziran günü halkımızın tercihleriyle son bulacak.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Ak Parti Milletvekili Adayı Hemşerimiz Halil Ergen, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Develi Belediyesi meclis Üyeleri Ak Parti İlçe Yönetimi ve Ak Parti’ye gönül verenlerle birlikte Develideki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda kurulan sandık yerlerini ziyaret edip; sandık görevlilerine başarılar dileyip Develililerle hasbihal etti. Hemşerimiz Milletvekili Adayı Halil Ergen; “Sükunet ve huzur içinde geçen dört aylık seçim maratonumuz yine aynı sükunetle Develili hemşerilerimin tercihleriyle devam etmektedir. Bu süre zarfında her daim yanımda olan Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a, İlçe Başkanımız Mehmet Durukan’a ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah Ak Partimizin kesin zaferiyle 8 Haziran sabahına uyanacağız” dedi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Siyasi tarihimiz için milat olacak bugün, İlçemizde güzel bir atmosfer içinde devam edip hayırla sonuçlanacaktır. Hemşerimiz Halil Ergen abimizin seçim çalışmalarında her daim yanında olduk ve inşallah seçildikten sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. İlçemizin ve tüm vatandaşlarımızın “Yeniden Ak Parti” diyeceklerinden hiç şüphem yok. İnşallah bugünün sonunda milletimiz kendi iradesiyle zalimlerin oyunlarını bozacak, onların şer ittifaklarını yıkacaktır” dedi. Milletvekili Adayı Halil Ergen ve Başkan Cabbar Develi Anadolu İmamhatip Lisesi 1078 nolu sandıkta oylarını kullanarak ülkemiz ve Develimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.