EKIM 2017
Çocuklar Hayallerindeki Hediyelere Kavuştu
4 Haziran 2015

Develi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde Develi Protokolü Aleaddin-Banu Kuday Sosyal Hizmet Merkezinde köylerde yaşayan öğrencilerle bir araya geldi.

Sayıları otuzu bulan ve hepsi de dış mahallelerde (köylerde) çocuklara Develi’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdikten sonra toplu doğum günü kutlayan Develi Protokolü daha sonra canlı müzik eşliğinde çocuklara yemek ikramında bulundu. Sevdikleri şarkıları seslendirip hem arkadaşlarını hem de protokolü neşelendiren öğrenciler sonrasında hep beraber doğum günü pastasını kestiler. En çok hangi hediyeyi almak istersiniz sorusuna verdikleri cevaplardan sonra istedikleri hediyeleri Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Stajyer Kaymakam Ercan Kayabaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve SYDV Develi Müdürü Fatma Altay’ın ellerinden alan çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bisiklet, tablet gibi hayallerindeki hediyelere kavuşan çocuklar böyle bir organizasyondan ötürü protokol üyelerine teşekkürlerini ilettiler. Develi Kaymakamı Enver Ünlü: “Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Sosyal Sorumluluk kapsamında yaptığı bu faaliyetlerin belirli periyodlarla devam edeceğini belirtti.” Başkan Cabbar da “Çocuklarımızla bir araya gelip onlara hem Develimizi tanıtıp hem de hayallerindeki hediyeleri onlara vermekle, onların gözlerindeki bu sevinci yaşatmak bizler için büyük bir mutluluk. SYDV çalışanlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. SYDV Müdürü Fatma Altay ise “Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında bugün köylerde yaşayan ve Develimizi çok iyi tanımayan çocuklarımıza Develimizi tanıttık ve onları mutlu edecek bazı hediyeler verdik. Adımıza yaraşır sosyal yardım ve desteklerle çocuklarımızla daha sık bir araya gelmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.