ARALıK 2017
Gümüşören Mahallesinde Arazi Yol Çalışması
3 Haziran 2015

Kışın yağmur ve kar yağışlarından zarar gören Gümüşören Mahallesinin arazi yollarının bakım onarım çalışmaları Develi Belediyesince yapıldı. Yağmur ve kar sularının zarar verdiği yolların tesviyesi ve düzenlenmesi Belediye ekipmanlarınca yapıldı. Yollar üzerinde yağışlardan dolayı oluşan çukurlar ve kasislerin tesviyesi yapılarak mahalle sakinlerinin bağ ve bahçelerine daha kolay ulaşım imkanı sağlanmış oldu. Yolların, bakım onarım çalışmalarının seri bir şekilde devam ettiğini belirten ekipler; merkez mahallelerimiz ve dış mahallelerimizde yoğun kar ve yağmur sularından zarar görmüş cadde ve yolların bakım onarım çalışmaları havaların ışımasıyla hızlanmış ve program dahilinde en kısa sürede bitirilecektir açıklamasında bulundu.