ARALıK 2017
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarından İlçemize Ziyaret
2 Haziran 2015

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik, Develi Kezban İbrahim Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu.

Develi İlçe Protokolünün karşıladığı Müsteşar Çelik, Sosyal Hizmet Merkezinin Konferans Salonunda muhtarlarla bir araya geldi. Son 10 yılda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığındaki değişimden ve çalışmalardan bahseden Müsteşar Çelik, engelli, yaşlı, dul, yetim-öksüz, çocuk gibi toplumun yardıma muhtaç kesimlerine dair nasıl bir çalışma yürütüldüğünü ayrıntılı bir şekilde Develi muhtarlarına anlattı. Muhtarları, devletle toplum arasındaki bağı kuran sinir uçlarına benzeten Müsteşar Çelik, çocuk ve yaşlı bakımlarında da ailelerin ısrarla çocukları doğal çevrelerinde büyütmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Konuşmasının ardından soruları da yanıtlayan Müsteşar Çelik’in ziyareti muhtarlar tarafından olumlu tepkilerle karşılandı. Program esnasında söz alan Başkan Cabbar. Sosyal Hizmet Merkezinin yapılma aşamasında göstermiş olduğu desteklerden ötürü Müsteşar Çelik’e teşekkürlerini iletti. Ayrıca Develi Belediyesi’nin projesi olan Engelsiz Yaşam Alanı için de Müsteşar Çelik’ten destek istedi. Ne gerekiyorsa yapılacağı müjdesi veren Müsteşar Çelik’in cevabı dinleyenler arasında alkışla karşılandı.