NISAN 2017
Başkan Cabbar Mahalle Ziyaretlerinde
30 Mayıs 2015

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Meclis Üyeleri Hamdullah Deringöl ve Hasan Demirci ile birlikte Sindelhöyük, Gazi ve Öksüt mahallelerini ziyaret etti.

Mahallelerde devam etmekte olan ve tamamlanan parke çalışmalarını kontrol eden Başkan Cabbar ve Meclis Üyeleri daha sonra mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet ettiler. Mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dikkatle dinleyen Başkan Cabbar, mahalle sakinlerinin sorularına da ayrıntılı şekilde cevaplar verdi. Özellikle kışın bol yağışlı geçmesinden dolayı zarar görmüş yolların bakım onarım çalışmalarının seri bir şekilde devam ettiğini bildiren Başkan Cabbar, “İnşallah Kayseri Büyükşehir Belediyemizin de destekleriyle birlikte alt yapı sorunu olan mahallelerimizin sorunlarını ortadan kaldırma gayreti içerisinde olacağız. Bizler bu ziyaretlerimizle sık sık bir araya gelerek hem yapılmış çalışmalarla ilgili görüşlerinizi alacağız hem de yeni taleplerinize çözüm üretme çabasında olacağız” diyerek yapılacak olan hizmetlerin program dahilinde olduğunu vurguladı.