NISAN 2017
Kurumlar Arası Voleybol Şampiyonasında Final
30 Mayıs 2015

Taşkın Mobilya’nın sponsorluğunda düzenlenen ve Develideki bütün kamu kurumlarının katıldığı Voleybol Şampiyonasının finali İlçe Protokolünün ve Develi halkının yoğun katılımı ile yapıldı.

Pembe-Cesarettin Kocatürk Ortaokulu ile M. Akif Ersoy ortaokulu arasında oynanan final maçını, 3-1 Pembe-Cesarettin Kocatürk Ortaokulu kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Üçüncülük mücadelesi için karşı karşıya gelen Develi İmkb Fen Lisesi ile Ömer Mavi Ortaokulu arasındaki mücadelede İmkb Fen Lisesi 3-0’lık skorla üçüncü oldu. İzleyenlere spor dolu bir gece yaşatan şampiyonanın sonunda, dereceye giren okul öğretmenleri Develi protokolü tarafından ödüllendirildi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Kardeşliğin ve kaynaşmanın hakim olduğu böylesine güzel bir şampiyonada dereceye giren ve giremeyen, katılarak bu kardeşliğe dahil olan bütün kurumlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Böylesine güzel organizasyonların düzenlenmesini çok önemsiyor, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.