NISAN 2017
Başkan Cabbar'dan Şampiyona Ödül
30 Mayıs 2015

Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde düzenlenen Türkiye Minik Çocuklar Snowboard Şampiyonasında üçüncü olan Develi Belediyesi Sporcusu Miray Özsoy’a Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar tablet hediye etti.

Develi Seyrani İlköğretim Okulu’nun Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde düzenlediği mezuniyet gecesine katılan Başkan Cabbar, törene katılarak minikleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Programın sonunda Miray Özsoy’a hediyesini takdim eden Başkan Cabbar “Öğrenci arkadaşlarınızdan olan Miray kardeşiniz Develi Belediyesi Sporcusu olarak Snowboard şampiyonasında üçüncülük elde etmiştir. Huzurunuzda kendisini tebrik ediyor, Develimizi en iyi temsil etme noktasında kendisine başarılar diliyorum. Sizlere de hem derslerinizde hem de sosyal hayatınızda başarılar diliyorum Sizler bizlerin geleceğisiniz, hem Develimiz hem ülkemiz sizlerden çok şey beklemektedir” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.