NISAN 2017
Kayseri Gaz Develi Bürosu Açıldı
29 Mayıs 2015

Kayseri Gaz Develi Hizmet Bürosunun açılışı Develi protokolünün katılımıyla yapıldı.

Kayseri Gaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora’nın selamlama konuşmasıyla başlayan programda Bora “Develi’nin doğalgaz aboneliğinin gerçekleşeceği büromuz, ayrıca Develililerin doğalgaz ile ilgili soruların cevaplandırması içinde faal olarak kullanıma hazır hale getirmiştir. Doğalgaz boru döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu hususta çevreye ister istemez zarar vermiş bulunuyoruz; dolayısıyla göstermiş olduğunuz anlayış ve sabır için teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. Açılışta dinleyicilere hitap eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Kayseri Gaz Develi büromuzun açılışı hem firma hem de Develimiz için hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede doğalgaz kullanımına geçileceğine dair en büyük müjdedir bu açılış. Doğalgazın Develimize gelmesinde emeği geçmiş tüm kurum ve şahıslara huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum” dedi ve sonrasında dinleyenlerin huzurunda Genel Müdür Yasir Boradan Aralık ayında kullanımına başlanacağına dair söz aldı. Protokol üyelerinin kurdele kesimiyle açılışı yapılan büroya ilk kaydı yaptıran Develi Belediyesi adına Başkan Cabbar oldu. Programın sonunda Başkan Cabbar ve protokol üyeleri Genel Müdür Hasan Yasir Bora ile bir süre sohbet etti.