MAYıS 2017
Belediye Personelinden Kitap Oyuncak Kumbarasına Destek
27 Mayıs 2015

Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında İlçemizin Belediye Hizmet Binası önü ve Cumhuriyet Meydanı olmak üzere iki farklı yerine konan “Kitap ve Oyuncak Kumbarasına” Develi Belediyesi Personeli de destek de bulundu.

İlçe halkının memnuniyetle karşıladığı kitap ve oyuncak kumbarasına Belediye personeli de evlerinde kullanmadıkları oyuncak ve okumuş oldukları kitapları getirerek işlevselliklerini artırmak için destek de bulundular. Develi Belediyesi’nin bu hizmetinden dolayı memnun olduklarını belirten Belediye personelleri “Bu sayede evimizde bulunan beğenerek okuduğumuz kitaplara başka insanların da ulaşıp, faydalanması çok önemli; ayrıca oyuncak alamayacak durumda olan vatandaşlarımız için de bu kumbara güzel bir olanak sağlamaktadır” açıklamasında bulundular.