NISAN 2017
Ağaç Dikme Şenliği
18 Mayıs 2015

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Orman İşletme Şefi Kenan Çetin ve İlçe protokolünün de katılımıyla Aksu Mesire alanı bölgesinde ağaç dikme şenliği düzenlendi.

Develi İmamhatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin de katıldığı programda sarıçam ve karaçam ağaçlarının fidanları dikildi. Şenliğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; “Aksu Mesire Alanında ağaç dikerek ilçemizin çehresini güzelleştirmeye ve yarının sahipleri olan gençlerimize kalıcı bir miras bırakma adına önemli bir etkinlik yaptık. Ayrıca bu etkinliğimizle gençlerimizin tabiatla ve ağaçla olan ilişkilerinin artmasını, onların tabiata karşı sorumluluk bilinçlerinin artmasını hedefledik” açıklamasında bulundu.