ARALıK 2017
Kısa Film ve Şiir Yarışmasında Ödül Töreni Yapıldı
13 Mayıs 2015

Develi Belediyesi ve Develi Meslek Yüksekokulunun katkılarıyla Develi Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri arasında düzenlenen “Kısa Film ve Sevgi Konulu Şiir Yarışmasının” ödül töreni Seyrani Kampüsü Hidayet Tutum Kültür Merkezinde yapıldı.

Yarışmaya katkılarıyla ev sahipliği yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın konuşmasıyla başlayan program, diğer davetlilerin duygu ve düşüncelerini dile getirmesiyle devam etti. Başkan Cabbar konuşmasında Üniversite hayatının sadece okul ve derslerden ibaret olmayıp; böyle sosyal ve sanatsal etkinliklerle, öğrencilerimizin kendi farkındalıklarının artmasıyla farklı alanlarda başarı göstermelerine de vesile olacaktır. Yarışmamıza katılan, dereceye giren ve girmeyen bütün kardeşlerimi özgüvenlerinden ötürü tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu. Dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim eden Başkan Cabbar daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Develi Belediyesi Meclis Üyelerinden Kamil Müderrisoğlu ve Bayram Sabah’ın da katıldığı ödül töreninde, Develi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Su, Başkan Cabbar’a ve seçici kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Sevgi Konulu Şiir Yarışmasında; birinci Şadiye Şahin, ikinci Mehdi Acar, üçüncülük ödülü ise Mehmet Enes Kılıçaslan ve Cuma Ulunç’a verildi

Kısa Film Yarışmasında ise birinci “Ölülerin Üvey Sevgisi” isimli kısa film, ikinci “Sosyal Bağımlılık” isimli kısa film, üçüncü “Çekeceğimiz Varmış” adlı kısa film ve Çernobil Animasyon isimli kısa film mansiyon ödülüne layık görüldü