NISAN 2017
Başkan Cabbar Engelliler Günü Etkinliğinde
12 Mayıs 2015

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Milli eğitim Müdürü Ali Arslan ve beraberindeki heyet Engelliler Haftası münasebetiyle Cemal-Nevzer Ercis İşitme Engelliler Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe katıldılar.

Engelli öğrencilerin hazırladığı program ilçe protokolü ve izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Engellerin ortadan kalktığı program, Okul Müdürü Mustafa Bozseki’nin konuşmasıyla başladı. Öğrenciler; zeybek, çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma, kelebek, kedi, balon patlatma ve sandalye kapmaca oyunları oynayarak hünerlerini sergileyip, şiirleriyle de izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Başkan Cabbar “Engelliler Haftası münasebetiyle böylesine güzel bir program hazırladıkları için okul yönetimini ve öğrencileri tebrik ediyorum. Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Öğrencilerimize imkan sunulduğu taktirde neler yapabileceklerini bugün burada müşahede etmiş bulunuyoruz. Toplumumuzdaki engelli bilincinin oluşması ve tüm kurum ve kuruluşlarımızın da destekleriyle engelleri aşıp engellilerle barışık bir toplum inşa etme gayreti içerisinde olmalıyız” dedi.