TEMMUZ 2017
Develiye Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi
7 Mayıs 2015

Develili hayırsever hemşerimiz Fahri Mor tarafından yaptırılacak olan 16 derslik Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi yapım protokolü imzalandı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, hayırsever hemşerimiz Fahri Mor’un oğlu Fahreddin Mor, Develi Kaymakamı Enver Ünlü ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve Develi Seyranı Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu’nunkatılımıyla Valilik Binasında protokol imzalandı. İmza töreninden sonra yapılacak olan Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinin inşaa sahasında kurban kesilerek dua edildi. Merasime hayırsever hemşerimiz Fahri Mor’un oğlu Fahrettin Mor, Develi kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı. Merasimde konuşma yapan Başkan Cabbar “Hayırsever hemşerimiz Fahri Mor’un katkılarıyla İlçemize kazandırılacak olan ve İlçemize yeni bir vizyon kazandıracak olan Turizm ve Otelcilik Meslek Okulunun protokolünü yapmış bulunuyoruz. Develimize hayırlı olsun diyor, siz eğitim gönüllülerine de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.