13°C Başkan Cabbar Ahmed İslamoğlu İmam Hatip Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya geldi, Develi Belediyesi
KASıM 2018
8 Kasım 2018

BAŞKAN CABBAR AHMED İSLAMOĞLU İMAM HATİP ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yerel yönetimler ve ülke gündemine dair bir söyleşi gerçekleştirdi.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yerel yönetimler olarak Develi’deki yeni projeler hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Develi’nin bölge açısından çok önemli bir konumda olduğuna dikkat çeken Başkan Cabbar, “Develi Belediyemiz şu ana kadar birçok güzel hizmeti hayata geçirdi. Bundan sonraki projelerimizi de imkânlarımız ölçüsünde devam edeceğiz. Develi genelindeki bütün okullarla belediye olarak ilgilendiklerini ve eğitim noktasında yapılan yatırım en büyük yatırımdır düşüncesiyle çocuklarımızı geleceğe hazırlamak adına çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çevre düzenlemesinden bir kısım ihtiyaçlarına kadar bütün okullara katkı yaptık. Okul bahçeleri, çevre düzenlemeleri, istinat duvarları ve okulların diğer fiziki ihtiyaçlarına hiçbir zaman kayıtsız kalmadık. Geçen hafta siz gençlerimiz için Develi’deki tüm liselere Satranç ve Masa Tenis masaları yerleştirildi. Günümüzün ve geleceğimizin değeri olan siz gençlerimizin en iyi ortamda eğitimlerini alabilmeleri için üzerimize ne düşüyorsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. " dedi.
Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Gediri, öğretmenler ve öğrenciler masa tenisi ve satranç masaları ve ziyaret için Başkan Cabbar’a teşekkür ettiler.