EKIM 2018
AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan İlk Ziyaretini Sindelhöyük Mahallesine Yaptı
11 Ekim 2018

Osman Turan AK Parti İlçe Başkanı olarak ilk ziyaretini doğup büyüdüğü memleketi olan Sindelhöyük Mahallesine yaptı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Meclis Üyeleri Tufan Nayman, Hamdullah Deringöl ve Hadi Türkmenle birlikte öğle namazını Sindelhöyük Mahallesi Mustafa Turan Camiinde kılan Başkan Turan namaz sonrası cami cemaati ve mahalle sakinleriyle hasbihâllerde bulundu. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Başkan Turan’a hemşerileri büyük teveccüh göstererek başkanlık görevini tebrik ettiler. AK davanın hak dava ve hayır davası olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Turan “Öncelikle bu seçim sürecinde bana desteklerini esirgemeyen kıymetli Sindelhöyüklü hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. İlk ziyaret etmek hemşerilerimle bir araya gelmek istedim. Bize verilen emaneti inşallah en iyi şekilde yüklenerek Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’la birlikte Develimiz için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Sizlerin dua ve destekleri ile inşallah daha güzel Develimize güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi.