EKIM 2018
Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
11 Ekim 2018

Develi Belediyesinin kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Bakırdağı ve Ayşepınar Mahallelerindeki mezarlıkların çevre düzenlemesini tamamlayan ekipler ayrıca mezarlık içerisindeki yolları da kilit parke ile döşediler. Karacaören Mahallesinde Develi-Yahyalı anayoluna bağlayan yola soğuk asfalt serimi yapan ekiplerin yanı sıra Sindelhöyük Mahallesindeki 2500m2’lik yolun da parke çalışmaları devam ediyor. Satı ve Çukuryurt Mahallelerinde taziye yerlerinin yapım çalışmalarını tamamlayan ekipler B. Künye Mahallesinde de yeni taziye yerinin yapım çalışmalarını başlattı. Kozluca Mahallesinde hayvanların su içtiği alanın çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayan ekipler aynı zamanda Yaylacık Mahallesinde de drenaj çalışmalarını sonlandırarak pınar gözünün temizliğini yaptılar.