10°C Başkan Cabbar'dan Kayseri Üniversitesi Rektörü Karamustafa'ya Ziyaret, Develi Belediyesi
ARALıK 2018
Başkan Cabbar'dan Kayseri Üniversitesi Rektörü Karamustafa'ya Ziyaret
10 Ekim 2018

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya yeni görevinde başarılar dilerken aynı zamanda Develi Seyrani Eğitim kampüsünde eğitime girecek olan Beşeri İlimler ve İslami İlimler Fakülteleri hakkında da istişarelerde bulundu. Develi’nin eğitim hayatı için iki fakültenin çok önemli rol üstleneceğini belirten Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.