EKIM 2018
Hemşerimiz Süleyman Aydoğdu'dan Örnek Davranış
10 Ağustos 2018

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dolarlarınızı bozdurun' çağrısına iki aracından birini devlete bağışlayarak destek veren hemşerimiz Süleyman Aydoğdu hem İlçemizde hem de ülke genelinde büyük takdir kazandı.

Develi Pazarcılar Dernek Başkanı olan Süleyman Aydoğdu, "Başkanımızın, reisimizin 'dolarınızı altınınızı bozdurun' çağrısına dolar ve altınım olmadığından dolayı katkıda bulunamadım. Bundan dolayı çok üzüldüm. Sebzecilik yaptığım iki aracımdan birini devletime bağışlamaya karar verdim, aileme de sordum ailemde 'millet canını verdi biz iki arabamızdan birini versek hiç kıymeti olmaz' dedi ve 30 bin TL değerindeki aracımızı bağışlamaya karar verdik. Bizim arabamız, atımız, paramız olsa ne olur olmasa ne olur. Şu anda ülkemizdeki Suriyelileri görüyorsunuz onların da parası vardı, altını vardı ama şu anda ülkeleri yok. Herkes elini taşın altına koymalı" açıklamalarında bulundu.

Süleyman Aydoğdu’yu bu örnek davranışından dolayı tebrik edem Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Şu an dış güçler devletimizi zor durumda bırakmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ama Türk milleti bayrağına ezanına bağlıdır. Ben Süleyman kardeşimi tebrik ediyorum. Benim altınım, dövizim yok ama ekmeğimi kazandığım iki kamyonum var o da feda olsun diyor. Allah kendisinden razı olsun. Biz şu mesajı veriyoruz. Biz parasız, altısız yaşarız ama devletsiz yaşayamayız. Buradan Reisimizin çağrısını tekrar ediyorum. Altın ve dövizinizi bozdurun diyor bu davranışı için esnafımızın alnından öpüyorum” dedi.

Ulusal basında da yer alan habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz