AĞUSTOS 2018
Yeni Mahalledeki Sıcak Asfalt Çalışmalarında Sona Gelindi
9 Ağustos 2018

Öncesinde Yukarı Develi yolunda, M. Asım Köksal Mahallesi Paksoy Caddesinde, M. Akif Ersoy Mahallesinde ve Harman Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler Yeni Mahalledeki çalışmalarında sona geldi.
       Mahalle içerisine 10 bin ton sıcak asfalt serildiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Beş bin kişilik sakiniyle  Develimizin en büyük mahallesi olan Yeni Mahallemize verdiğimiz sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Develi tarihimizin en büyük sıcak asfalt ihalesini yaparak bozuk tek bir yol dahi bırakmayacağız. Yeni Mahalledeki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarımız M. Asım Köksal ve Aşık Seyrani Mahallelerimizde devam edecek. İnşallah en kısa sürede alt yapı çalışmaları tamamlanmış bütün yollarımız benzer güzelliğe kavuşacaktır.” açıklamasında bulundu.