NISAN 2017
Kayseri Milletvekillerinden Develi Ziyareti
20 Nisan 2015

Kayseri Milletvekillerinden Mustafa Elitaş, Yaşar Karayel ve Kayseri Milletvekili Adayı hemşerimiz Halil Ergen Develi ziyaretlerinde bulundu.

Develi Cumhuriyet Meydanı’nda Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ebru sergisinin, Cezaevinde bulunan hükümlülerin el işçiliği ürünlerinin ve Develi Belediyesi’nin Develiyi tanıtan fotoğrafların bulunduğu Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında oluşturulan sergiyi ziyaret eden Milletvekilleri ve İlçe protokolü büyük bir özenle ve keyifle sergi alanını gezdiler. Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili son durum hakkında yetkililerden bilgiler alan Kayseri Milletvekilleri sonrasında Develi Ak Parti binasına geçerek 7 Haziran Milletvekili seçimleriyle ilgili sunumlar yaptılar. Ev sahibi olarak ilk sözü alan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Vekillerimiz Develimize gelip bizleri onurlandırdılar. İnşallah bu birlikteliğimiz 7 Haziran seçimlerinden sonra da devam edecektir. Desteklerimizle onları tekrar vekilimiz olarak Meclise göndereceğiz. Hemşerimiz Halil Ergen’e de çıktığı bu yolda kendisine Allah’tan yardım diliyor. Sayesinde Develimiz ’in temsil gücü artacaktır” açıklamalarında bulundu. Her biri ayrı ayrı bilgilendirici sunum yapan vekiller “7 Haziran Milletvekili seçimlerinin ülkenin kaderinde çok önemli bir milat olacağını ve Yeni Türkiye yolunda atılacak adımların ana dayanak noktası olacaktır” vurgusunu yaptı.

Develi Merkez Çarşı Camiinde öğle namazını kılan protokol üyeleri namaz sonrasında Develi esnafını gezerek hasbihal etti, istek ve şikâyetlerini dinledi. Hemşerimiz Halil Ergen’in milletvekili adayı olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe esnafı vekillere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Program sonrasında Başkan Cabbar ziyaretleri dolayısıyla vekillere teşekkür edip, seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kayseri Milletvekilleri ise “Develi’nin atmosferi her gelişimizde bizi heyecanlandırıyor. Bizler burada olmaktan çok mutluyuz ve bu ziyaretlerimiz inşallah aratarak devam edecektir” mesajını verdiler.