TEMMUZ 2018
Y. Fenese Mahallesinde 6 Bin m2 Desenli Parke Çalışması Tamamlandı
10 Temmuz 2018

Develi Belediyesi ekiplerinin Yukarı Develi Mahallesinde yürüttükleri 6 bin m2’lik desenli parke çalışmalarında sona gelindi.

Mahalle içerisindeki Tuğra, Kuyulu, Akkuş, Armağan, Irmak ve Yağmur sokaklarını desenli parke ile kaplayan ekipler ayrıca Bilal Habeşi Cami ile Kadın ve Gençlik Merkezindeki cadde ve sokaklarda da benzer çalışmalar tamamlanarak mahalle sakinlerinin kullanımına hazır hale getirdiler. Mahalle sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletirken, Başkan Cabbar “Sıcak asfalt çalışmalarımızın yanı sıra desenli parkelerimizle de sokaklarımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. İnşallah yaz sonuna Develimizde bozuk, deforme olmuş hiçbir yol bırakmayacağız” dedi.