13°C Develi'deki Resmi Kurumlardan 15 Temmuz Öncesi İstişare, Develi Belediyesi
KASıM 2018
Develi'deki Resmi Kurumlardan 15 Temmuz Öncesi İstişare
10 Temmuz 2018

15 Temmuz 2016 yılında Fetttullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kendilerini Yurtta Sulh Konseyi olarak tanımlayan bir grup asker tarafından Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik darbe girişimini devlet-millet bütünlüğü içinde bertaraf edilmesinin yıl dönümü öncesinde Develi’deki resmi kurumlar bir araya gelerek yürütülecek etkinlikler hakkında istişarelerde bulundu.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" ismi ile resmi bayramlara eklenen 15 Temmuz destanının 2. yıldönümünde 22:30’da Cumhuriyet Meydanında yapılacak etkinliklere tüm Develileri davet eden Başkan Cabbar “15 Temmuz bu milletin Çanakkale Ruhunu tekrar hissettiği günün adıdır. Bu şanlı direnişi ve bu direnişte şehit olan kardeşlerimizi unutmamak adına Cumhuriyet Meydanında bir araya geleceğiz” dedi.