TEMMUZ 2018
Başkan Cabbar'dan İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
9 Temmuz 2018

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Celalettin Ekinci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Develi’deki eğitim faaliyetleri hakkında bilgilerin verildiği toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye Develi’nin eğitim alanındaki isteklerinden oluşan talep dosyası da iletildi. Develi Belediyesi’nin eğitim faaliyetleriyle yakından ilgilenmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Ekinci, Develi’yi yakından takip ettiğini belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Develi’ye en kısa zamanda ziyaret edeceğini belirtti.