13°C Sıcak Asfalt Çalışmaları Harman Mahallesinden Devam Ediyor, Develi Belediyesi
KASıM 2018
Sıcak Asfalt Çalışmaları Harman Mahallesinden Devam Ediyor
4 Temmuz 2018

Öncesinde Yukarı Develi yolunda ve M. Asım Köksal Mahallesi Paksoy Caddesinde ve M. Akif Ersoy Mahallesindeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler çalışmalarına Harman Mahallesinden devam ediyor.

Mahalle içerisine 10 bin ton civarında sıcak asfalt atacak olan ekipler, mahalle içerisindeki bütün sokakları sıcak asfaltla kaplayacaklar. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken Başkan Cabbar; “Bir mahallemize daha verdiğimiz sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Program doğrultusunda ve bir aksama yaşanmadan sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede alt yapı çalışmaları tamamlanmış bütün yollarımız benzer güzelliğe kavuşacaktır.” açıklamasında bulundu.