HAZIRAN 2018
Sarıkaya Mahallesinde Kardeşlik İftarı
14 Haziran 2018

Kayseri’de faaliyet gösteren Develi Sarıkaya Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından Sarıkaya Mahallesinden kurulan kardeşlik sofrası AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Böylesi kardeşlik sofralarının birlik ve beraberliği artırdığını belirten Başkan Cabbar “Bu güzelliklerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi. Başkan Cabbar’dan sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Vekil Dedeoğlu “Ramazanın sonuna yaklaştığımız bu mübarek günlerde cümleten Rabbimizin rızasını kazanacağı amellerde bulunmayı diliyorum. İki buçuk yıllık vekilliğim süresince Develimize çok önemli hizmetler kazandırdık. Siz değerli hemşerilerimin dua ve destekleriyle inşallah bu hizmetlerin devam etmesi için var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz” diyerek mahalle sakinlerinden dua ve destek istedi.

İftar sonrasında mahalle sakinleriyle hasbihal eden Vekil Dedeoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Köseler Mahallesine de ziyarette bulunarak dua ve destek istedi.

kayseri arçelik servisi